LJETNO RADNO VRIJEME - PON/SRI/PET od 09-16h, UT/ČET od 11 do 18h, SUB od 09-13h
×
 

WSBCHWHT Work Sharp Whetstone Knife Sharpener

  • 49,90€

U cijenu je uključen PDV.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Bez poreza: 39,92€

Dostupnost: Dostupno

Brand: Work Sharp

Model: WSBCHWHT WorkSharp Whetstone Knife Sharpener

Tagovi:  WSBCHWHT WorkSharp Whetstone Knife Sharpenerkamen za oštrenje10006000

Kombinirani kamen za oštrenje Work Sharp Whetstone Knife Sharpener je dvostrani keramički kamen za oštrenje koji uključuje praktičnu posudu za vodu i dvije vodilice za kut oštrenja od 15 i 17 stupnjeva. Potopite kamen nekoliko minuta prije upotrebe. Čak i dok oštrite svoj nož, morate paziti da je kamen mokar kako biste smanjili trošenje i habanje, ali i kako biste poboljšali rezultate oštrenja. Spremnik za vodu osigurava da kamen za oštrenje ostane mokar dok oštrite nož, ali i da vam ne smeta previše vode.

Ovaj kamen ima dvije strane različitih gradacija. Veličina zrna: 1000 i 6000 grit

1000 grit je za oštrenje kuhinjskih noževa koji su izgubili svoju oštrinu. Strana od 6000 grit je izvrsna ako želite dobiti oštrinu poput žileta. Ova iznimno fina veličina zrna osigurava da će vaš kuhinjski nož postati oštar kao žilet, ali i da će zadržati tu oštrinu.

Kombinacija ova dva zrna čini oštrač noževa Work Sharp Whetstone tako učinkovitim. Kada počnete oštriti svoje kuhinjske noževe, najčešća kombinacija će biti brusni kamen od 1000 i 6000. I to s razlogom. Strana od 1000 granulacija će ukloniti točno dovoljno materijala za brzo oštrenje noža, a polirani rezultat kamena od 6000 granulacija osigurat će vam oštrinu žileta.

Uz brus dolaze i pomoćni kutnici za lakše oštrenje od 15° i 17° koji se mogu, ali i ne moraju koristiti. Za EU noževe je preporuka od 17-20°. Za japanske noževe 15°.

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi