LJETNO RADNO VRIJEME - PON/SRI/PET od 09-16h, UT/ČET od 11 do 18h, SUB od 09-13h
×
 

AS Marchy Alpha Sharpener

  • 156,00€

U cijenu je uključen PDV.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Bez poreza: 124,80€

Dostupnost: Dostupno

Model: Marchy Alpha Sharpener

Tagovi:  StropdooštračMarchyAlpha SharpenerOpasno Oštro Sve u Kuhinji

Alpha Sharpener je HRVATSKI PROIZVOD koji je nastao dugogodišnjim iskustvom majstora oštrenja standardnih i specifičnih noževa/oštrica, te kao rezultat znanja i iskustva u radionici Opasno Oštro Sve u Kuhinji.

Alpha Sharpener je profesionalni dooštrač (strop) za noževe tvrđe od 57HRC dimenzija 40cm x 5,5cm x 2,5cm.

Njegova funkcija nije oštrenje tupih noževa već dooštravanje / održavanje oštrine.

Što to znači?
Kada kupite oštar nož, naoštrite nož sami ili kod profesionalca (Opasno Oštro Sve u Kuhinji) potrebno ga je održavati kako bi oštrica uvijek bila jednako oštra kao i prvi dan korištenja.

Što ovaj strop čini drugačijim od ostalih riješenja na tržištu?

Na njemu se nalazi svinjska koža nerasta, stara 10 i više godina. Zašto? Jer se nerast tijekom životnog vijeka kaljuža(valja) na zemlji u blatu te na taj način kupi čestice iz zemlje. Te čestice su atomske veličine i to željeznih i aluminijskih oksidacija, čestice karbonata stijena sa primjesom sulfata, dogodita , gipsa, pijeska, plovućca, kvarcnog pijeska, šljunka, korunda, kremena -  svega što kroz sve godine urasta u strukturu kože u nano veličini i čini savršen fleksibilni abrazivni strop nemjerljiv u gritima (broj abrazivnih čestica na 1mm2).

Debljina kože varira od 4 do 7mm zavisno od starosti nerasta.

Primjer:
Japanski Naniwa kamen ima 12000 grita. Ovaj je kožni strop abrazivno polirajući i bez abrazivnog fluida koji ima otprilike 20000 grita. Fluid mu pomaže održavati reznu liniju.

Stropom su se nekada održavale britve za brijanje kada nije bilo tehnologije finih abraziva takve granulacije na našim prostorima. Tada se korstio pepeo močvarnog hrasta pomiješanog sa svinjskim sapunom koji se nanosio na strop kao predoštrenje britve.

Alpha Sharpener se sastoji od dvije strane. Jedna je fleksibilni kamen (po njemu se prvo povlači oštrica), a sa druge strane je premium kožni strop na koji se nanosi fluid prije korištenja.

SET Alpha Sharpener u kutiji sadrži:

1. dvostrani dooštrač-strop
2. abrazivni fluid za kožu
3. pomoćni kutnik
4. četka za čišćenje sitnih čestica u kamenu
5. četka sa željeznim nitima za održavanje kože
6. QR kod koji vodi na video upute


Kako dooštriti nož možete vidjeti na prikazanom videu:

Jamstvo na proizvod je 3 godine.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati gospodina Zorana Marčinkovića iz radionice Opasno Oštro Sve u Kuhinji na broj 092 119 4030.

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi