Od 17.06. LJETNO RADNO VRIJEME - PON/SRI/PET od 09-16h, UT/ČET od 11 do 18h, SUB od 09-13h
×
 

WSBCHBSS Work Sharp Benchtone Knife Sharpener

  • 65,00€

U cijenu je uključen PDV.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Bez poreza: 52,00€

Dostupnost: Dostupno

Brand: Work Sharp

Model: WSBCHBSS Work Sharp Benchtone Knife Sharpener

Tagovi:  WSBCHBSSWork SharpBenchtone Knife Sharpeneroštrač noževa

Work Sharp Benchstone Tri-brasive oštrač noževa je svestrani oštrač noževa za vašu radionicu ili za kućnu upotrebu. Ono što ovaj brus čini tako posebnim je to što možete birati između tri različita brusna kamena u jednom kompaktnom sustavu za oštrenje. Možete okrenuti bazu kako biste lakše odabrali pravi kamen. Dvije vodilice za kut oštrenja osiguravaju da dok oštrite svoje noževe uvijek održavate fiksni kut od 20 ili 25 stupnjeva. Osim toga, ovo oštrilo je poboljšano takozvanim 'pivot response'. Kamen za oštrenje kreće se zajedno s vašim pokretima i kao takav također prati oblik oštrice.
Veličina zrna: 320, 600 dijamant i ekstra fina keramika za poliranje noževa.

Grubi dijamant granulacije 320 (JIS) namijenjen je za outdoor noževe i alate. Grubi kamen za oštrenje obložen dijamantom osigurava da možete brzo vratiti oštricu korištenog noža i dati mu oštar i ravan rub.

Fini dijamant granulacije 600 (JIS): namijenjen je za održavanje noževa koji već imaju donekle oštricu koja nije toliko tupa.

Fina keramika: fini keramički (aluminijev oksid) kamen za oštrenje nezamjenjiv je kao zadnja faza oštrenja ili za svakodnevno održavanje vašeg noža. Sa ovom stranom osiguravate da vaš nož ponovo bude britveno oštar!

 

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi