Od 17.06. LJETNO RADNO VRIJEME - PON/SRI/PET od 09-16h, UT/ČET od 11 do 18h, SUB od 09-13h
×
 

Uvjeti korištenja

Korištenje internet stranica www.ledhunter.com

LEDHUNTER Internet stranice www.ledhunter.com mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Korištenjem ledhunter.com  Internet trgovine obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.
Neke od fotografija na ledhunter.com  Internet trgovini su samo ilustrativne prirode i Led d.o.o. ne garantira njihovu točnost u svakom trenutku. Konstantnim održavanjem nastojat ćemo izbjegnuti svaku grešku.

Uvjeti kupnje - narudžba, otprema, plaćanje, dostava

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem ledhunter.com Internet prodavaonice (online web trgovine) definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.
Isporučitelj naručene robe je Led d.o.o. iz Zagreba.
Led d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Ponuda se sastoji od džepnih nožića, dalekozora, sportskih i kuhinjskih noževa, zaštitnih kovčega, ručnih svjetiljki, teleskopa.

 Brandovi: Victorinox, Mag lite, Bushnell,Opinel, Tasco, M.Nieto, Spyderco,Cold Steel  i drugi.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih uspješno kroz Registraciju.
Registracija omogućava pohranu podataka koji će pri narudžbi koristiti za kontakt, dostavu ili za oglasno informiranje o našim proizvodima te akcijama i popustima.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Naručivanje  – proces kupovine – web shop

Roba se naručuje elektronskim putem tzv. web shop. Odabirom gumba Kupi, željeni proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe koji uključuje i prihvaćanje uvjeta i pravila koje je propisao Led d.o.o.
Na mail koji ste upisali pri registraciji dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Led d.o.o. 
Led d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Led d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe – priprema zaštite pri slanju i dostavi

Naručena roba putem web trgovine biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Svaki paket dodatno osiguravamo zaštitnim folijama i dodatnom čvrstom kutijom standardiziranom za poštanski promet.

Plaćanje robe

Sve cijene proizvoda na web stranicama su izražene u kunama (HRK) s uračunatim PDV-om.

Kupcima su na raspolaganju sljedeći načini plaćanja:

 • općom uplatnicom (virmanom na pošti, banci ili FINA-i)
 • netbanking - internet bankarstvom
 • gotovinom pouzećem (plaćanje dostavljaču pri preuzimanju)
 • karticom jednokratno (American Express, Mastercard, Visa, Maestro)
 • kreditnom karticom 2-6 rata (American Express; u procesu narudžbe kupac sam odabire željeni broj rata)

Svaki od navedenih načina plaćanja može sadržavati naknadu propisanu uvjetima uplatnog mjesta. Tu naknadu uplatitelj snosi sam i ona nije nadoknadiva od Led d.o.o.

Plaćanje kreditnim karticama na www. ledhunter.com je sigurno! 

Koristimo WSpay servis za Internet naplatu tvrtke WSpay koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci Vaše kreditne kartice dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. Led d.o.o. i     www.ledhunter.com ne pohranjuje podatke s Vaših kreditnih kartica.

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Plaćanje inozemnom kreditnom karticom

Plaćanje inozemnim karticama nije moguće.

Dostava robe i rokovi - besplatna dostava!

Svu naručenu robu dostavljamo svaki radni dan preko Hrvatske Pošte, Overseas-a ili drugih pružatelja transportnih usluga. Područje dostave se odnosi na sve gradove, mjesta i otoke unutar granica Republike Hrvatske. Osnovni trošak dostave za sve gradove u iznosu od 4 snosi kupac.

Dodatni trošak može nastati jedino kod plaćanja pouzećem (15kn) ili žurnih dostava, jer u tom slučaju Pošta zaračunava dodatnih cca.20kn; taj iznos ide na teret naručitelja.
Rokovi isporuke na području Zagreba su unutar 48h putem dostavnih službi ili prema dogovoru. Za sva druga mjesta dostavu vršimo putem HP-e, Overseas ili druge dostavne službe; njihovi službeni međugradski rokovi su 2-3 radna dana (za veće distributivne centre 1 dan).

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Led d.o.o. putem e-maila na:info@ledhunter.com

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
 • isporuka robe koja nije naručena neotvarana i u originalnoj ambalaži
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
 • drugi razlozi ukoliko je proizvod neotvaran i u originalnoj ambalaži kakav je bio i zaprimljen

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje ili ne odgovara iniciranoj Vašoj narudžbi kontaktirajte nas na info@ledhunter.com u roku 14 dana od dana primitka, jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.
U skladu s važećim Zakonom o zaštiti potrošača, realizacija reklamacije je nakon što kupac vrati zaprimljeni sporni artikl neotvaran i ne korišten odnosno u identičnom stanju kakvog ga je zaprimio. Pri povratu sporne robe potrebno je priložiti pripadajući račun. Bez pripadajućeg računa reklamacija neće biti razmotrena niti uvažena.

Troškovi povrata idu na teret pošiljatelja/kupca.

Izvadak iz Zakona o zaštiti potrošača:

Oblik raskida ugovora
Članak 46.
(1) Ugovor se raskida pisanom obaviješću o raskidu poslanom trgovcu.
(2) Ugovor je raskinut u trenutku kada je trgovac primio obavijest o raskidu.
(3) Smatra se da je ugovor raskinut na vrijeme ako je obavijest o raskidu upućena unutar rokova iz članka 44. i 45. ovoga Zakona.

Posljedice raskida ugovora
Članak 47.
(1) U slučaju raskida ugovora, potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu.
(2) Potrošač ne odgovora za štetu koju je trgovac pretrpio zbog raskida ugovora.
(3) Trgovac je dužan, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora.

Nakon toga Led  d.o.o. će kupcu poslati drugi artikl ili u slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Led d.o.o. će u dogovoru s kupcem dogovoriti adekvatno rješenje ili će vratiti kupcu vrijednost robe koju nije u mogućnosti isporučiti.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Led d.o.o obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom plaćanja kreditnim karticama, www.ledhunter.com  ne pohranjuje podatke s Vaših kreditnih kartica.

Izmjene

Led d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se za korištenje www.LEDHUNTER.com. stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite nam se sa svojim prijedlogom i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavaonice. Svaku konstruktivnu ideju spremni smo prihvatiti i primijeniti.

Registracija

Da biste se registrirali na www. ledhunter.com Internet trgovinu, trebate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom Registracije, molimo Vas da čim prije ažurirate Vaš korisnički račun. Netočnost podataka može prouzročiti nemogućnost poštivanja isporuke. U tom slučaju Led d.o.o. se ograđuje od svake odgovornosti i materijalnih troškova.

Sigurnost i tajnost podataka

Prilikom Registracije u ledhunter.com Internet prodavaonicu trebati ćete kreirati lozinku koju zadržite samo za sebe i ne dijelite je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, istu možete sami promijeniti unutar Vašeg profila ili nas možete kontaktirati na info@ledhunter.com i Led d.o.o. će to učiniti na Vaš zahtjev.
Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža internet parfumerija www. ledhunter.com ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Led d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Zaštita kupaca

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

 • WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka
 • Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna
 • Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

Certifikacija po PCI DSS standardima

 • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

     

Dostupnost  www. ledhunter.com Internet prodavaonice – online web trgovine

Dostupnost online web trgovine je 00-24h svih 365 dana u godini. Iako Vam Led d.o.o. nastoji pružiti najbolje moguće pružanje usluga, Led d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na www. ledhunter.com odgovarati Vašim potrebama.
Led d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog stanja ukoliko proizvođač iz nekog razloga promijeni izgled dizajna pakiranja.  Ukoliko dođe do pogreške, molimo da je prijavite na info@ledhunter.com kako bismo je otklonili u što kraćem roku.

Pristup na www. ledhunter.com internet trgovinu ponekad može biti nedostupan uslijed redovitog održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem Internet stranice www.ledhunter.com komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su Vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www. ledhunter.com Internet prodavaonice je zaštićen i Led d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www. ledhunter.com stranicama trebate prethodno kontaktirati Led d.o.o. na info@ledhunter.com

Podaci o poduzeću
Led d.o.o.
OIB: 98018956603
Rendićeva 28c, Zagreb
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna