Uvjeti prodaje

Uvjeti kupnje - narudžba, otprema, plaćanje, dostava

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem ledhunter.com Internet prodavaonice (online web trgovine) definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.
Isporučitelj naručene robe je Led d.o.o. iz Zagreba.
Led d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Ponuda se sastoji od džepnih nožića, dalekozora, sportskih i kuhinjskih noževa, zaštitnih kovčega, ručnih svjetiljki, teleskopa.

Brandovi: Victorinox, Maglite, Opinel, M.Nieto, Spyderco,Cold Steel, Smith's, Petzl i drugi.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih uspješno kroz Registraciju.
Registracija omogućava pohranu podataka koji će pri narudžbi koristiti za kontakt, dostavu ili za oglasno informiranje o našim proizvodima te akcijama i popustima.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, EUR (€), s PDV-om. 

Izdavanje računa

Prodavatelj će dostaviti račun Kupcu pri dostavljanju naručenih proizvoda ili poslati u pdf obliku na e-mail Kupca.
Na računu su vidljivi svi troškovi vezani uz kupovinu.

Naručivanje  – proces kupovine – web shop

Roba se naručuje elektronskim putem tzv. web shop. Odabirom gumba Kupi, željeni proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe koji uključuje i prihvaćanje uvjeta i pravila koje je propisao Led d.o.o.
Na mail koji ste upisali pri registraciji dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Led d.o.o. 
Led d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Led d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Otprema robe – priprema zaštite pri za slanju i dostavi

Naručena roba putem web trgovine biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Svaki paket dodatno osiguravamo zaštitnim folijama i dodatnom čvrstom kutijom standardiziranom za poštanski promet.
 

Plaćanje robe

Sve cijene proizvoda na web stranicama su izražene u eurima (EUR) s uračunatim PDV-om.

INFORMATIVNI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili, Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu.

U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Robu pošaljite na Odjel reklamacija na adresi: LED  d.o.o., Donji prečac 9, 10000 Zagreb, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA

Ime, prezime i adresa potrošača: ______________________________________________

Prima: LED d.o.o.,Rendićeva 28c, 10000 Zagreb,
e-mail: info@ledhunter.com, tel/fax 01/24 46741

Ja __________________________________________________ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji robe navedene na računu.

Potpis potrošača:_______________________________________
(samo ako se ovaj obrazac ispunjava na papiru)

Datum: ______________